bacshandball.hu

Visszatekintés az elmúlt évre – 4. rész

Év végi visszatekintő sorozatunk utolsó részében a szeptembertől decemberig terjedő időszakot tekintjük át.

Szeptemberben szokás szerint új szezont kezdtünk. Az NB-s bajnokságokban nyolc csapat képviseli megyénket: a férfi NB I/B-ben a Kecskeméti TE és a Mizse KC, a női NB I/B-ben a Kecskeméti NKSE, a férfi NB II-ben a Kalocsai KC, a Bajai KSE, A Kiskőrös KSK, a KIKI Sport, a Kiskunmajsai KC, a női NB II-ben a Kecskeméti NKSE U22, míg a Bácsalmási PVSE mind a férfi, mind a női másodosztályban szerepel. A megyei férfi bajnokságba tizenegy, a nőibe kilenc csapat nevezett.

Idén első ízben amatőr bajnokságot is szerveztünk, ahol a a megyében lévő baráti kézilabda szerveződések számára kívánunk megfelelő versenyzési, kikapcsolódási lehetőséget biztosítani.

November elején megjelent a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség 60 éves fennállását feldolgozó kiadványsorozat második száma is.

A december az ünneplésről szólt, legfontosabb eseményünk természetesen az évfordulós zárórendezvény volt, ekkor vehették kézbe az olvasók a jubileumi magazinsorozat harmadik számát is. A megemlékezés mellett díjaztuk azokat, akik aktív munkájukkal, példaértékű hozzáállásukkal sokat tettek a megyei kézilabdáért.

Az évet a hagyományos szövetségi évzáró vacsora zárta.

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség 60 éves fennállását feldolgozó kiadványsorozat három száma megvásárolható a kecskeméti Líra Könyvesboltban (Kecskemét, Hornyik János krt. 2.), de honlapunkon meg is rendelhetőek.

Szeptemberi cikkeink →

Októberi cikkeink →

Novemberi cikkeink →

Decemberi cikkeink →

 

Játékvezetői tanfolyam

Eseménynaptár
augusztus 2022
hKscpsv
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31     
« júl   szept »
facebook.com/bacshandball
mksz.hu
Magazin rendelés
Archívum