bacshandball.hu

Szikora Melinda Kapustábor 2019

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség és a CreaSport Alapítvány bemutatja:

Szikora Melinda Kapustábor 2019

Pályázati felhívás

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség azzal a szándékkal szervezi meg az I. Szikora Melinda kapustábort, hogy Bács-Kiskun megye utánpótlás korú kapusai számára egy felejthetetlen élményt biztosítson a nyári időszakban.

A tábort a megyei szövetség térítésmentessé tette azért, hogy az azon való részvétel ne a családok pénzügyi helyzetén múljon, hanem a gyerekek tehetségük alapján kapjanak lehetőséget a fejlődésre és táborozásra.

Várjuk azon fiatal megyebeli kapusok jelentkezését, akik a korosztályi megkötéseknek megfelelnek és szeretnének részt venni a táborban.

Pályázati anyag tartalma:

  • Megfelelően kitöltött jelentkezési lap
  • 10-15 soros motivációs levél
  • 5-10 soros edzői és egyesületi ajánlás

Pályázatok beadási határideje: 2019. május 15.

A pályázati anyagot kérjük postai vagy elektronikus úton eljuttatni az alábbi elérhetőségekre:
Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség
6000 Kecskemét, László Károly u. 16.
Email: info@bacshandball.hu
A borítékra vagy tárgyba kérjük beírni „Jelentkezés – Szikora Melinda Kapustábor 2019”

Beérkezett pályázatok elbírálása és a résztvevők értesítése
A határidőig beérkezett pályázatokat a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség Szakmai bizottsága, Fellebbviteli bizottságának tagjai illetve a megyénkben működő Magyar Kézilabda Szövetség szakfelügyelői bírálják el 2019. május 26.-ig. A pályázaton résztvevő, és onnan kiválasztásra került sportolókat 2019. május 28.-ig értesíti ki írásban a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség.

A „Törvényes képviselő nyilatkozata” című nyomtatványt – kitöltve – a táborba való beköltözés napján kérjük a szervezőknek átadni. A nyomtatvány hiányában, a táborban való részvétel nem lehetséges!

1. A TÁBOR SZERVEZŐJE
A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség és a CreaSport Alapítvány közösen rendezi meg 2019. nyarán az I. Szikora Melinda Kapustábort.

2. A TÁBOR CÉLJA
A Bács-Kiskun megyében működő sportszervezetek által versenyeztett utánpótlás korú kapusok számára egyhetes táborozási, edzési és fejlődési lehetőség biztosítása.

3. A TÁBOR HELYE ÉS IDEJE
2019. július 1-5. Kiskunmajsa

4. A TÁBOR KOROSZTÁLYA
2005.01.01 és 2007.12.31 között született fiúk, lányok

5. A TÁBOR KÖLTSÉGEI
A tábor térítésmentes, de az ott való részvétel pályázáshoz kötött. Az egy hetes képzést maximum 20 fő részére tudjuk biztosítani. A szervezők a kiválasztott sportolók számára napi háromszori étkezést, kollégiumi elhelyezést és a szabadidős programokon való ingyenes részvételt biztosítják. A tábor helyszínére való utazás költségeit a szervezők nem vállalják.

6. A TÁBOR PROGRAMJA
A táborban napi két másfél órás edzést és szabadidő-eltöltési lehetőséget biztosítunk. A gyakorlati foglalkozásokat elméleti képzéssel és szakmai programokkal egészítjük ki. Az edzések és a tábor lebonyolítása Szikora Melinda szakmai irányításával történik. A tábor vezetésében Sugár Tímea, Szikora Melinda, Duleba Norbert, Péter László és Nagy Zoltán vesznek részt.
Az edzések között és után változatos programokat szervezünk, melyek között szerepel strandolás, lovasíjász bemutató és mozi is.

7. A TÁBORBAN EDZÉST TARTÓK
Szikora Melinda Táborvezető
Sugár Tímea 101-szeres magyar válogatott kapus, az Alba Fehérvár KC kapusedzője
Duleba Norbert az FTC női felnőtt csapatának kapus edzője
Nagy Zoltán MOL-Pick Szeged és az utánpótlás válogatottak kapus edzője

8. FELSZERELÉS
Az edzésekhez szükséges eszközöket a szervezők biztosítják. Egyéni felszerelésről (saját sportruházat) a jelentkezők gondoskodnak.

9. KAPCSOLAT
A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az info@bacshandball.hu email címre kérjük megírni, ezekre a lehető leghamarabb válaszolunk.

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE >>

TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ NYILATKOZAT LETÖLTÉSE >>

Játékvezetői tanfolyam

Eseménynaptár
február 2023
hKscpsv
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28      
« jan   márc »
facebook.com/bacshandball
mksz.hu
Magazin rendelés
Archívum