bacshandball.hu

Túl az első napon a megyei négyes döntőn

Az elődöntőkkel zajlott a megyei bajnokságok négyes döntője Kecelen. A vasárnapi döntőben a nőknél a Kecskeméti NKSE és a Kalocsai KC csap majd össze az aranyéremért, míg a férfiaknál az Euroscale Kecskemét II. és a Bácsalmási PVSE játszik majd.

A nap első összecsapásán a Kecskeméti NKSE és a Kiskőrösi NKSZSE nézett egymással farkasszemet. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a kecskemétiek mehettek két gólos előnnyel a szünetre. A második játékrészben aztán kijött a két csapat közötti tudáskülönbség éa kecskeméti fiatalok magabiztos, tíz gólos győzelmet arattak. 33-23 lett a végeredmény.

A második meccsen a férfiak léptek pályára, a hazai pályán játszó Kecel KC és az Euroscale Kecskemét II. csapott össze. Némi meglepetésre az esélytelenebbnek vélt kecskemétiek domináltak a mérkőzésen, már az első félidőben négy gólos előnyt harcoltak ki, amit a keceliek nem tudtak ledolgozni a folytatásban, 31-26-os kecskeméti győzelemmel zárult a találkozó.

A harmadik mérkőzés hozta a legnagyobb csatát és a legtöbb izgalmat. A Kalocsai KC – Kiskunmajsai KC mérkőzésen a majsaiak meglepték a KKC-t, szűk húsz perc után már öt góllal vezettek, Alföldi Babették azonban visszajöttek a meccsbe, mi több, a szünetben már ők vezettek. A második félidőben is hatalmas csatát láthatott a népes publikum, egy perccel a vége előtt döntetlent mutatott az eredményjelző. Az utolsó támadást végül egy szerencsés találattal góllal zárta a Kalocsa, így minimális, 23-22-es győzelmet aratott.

A második férfi mérkőzésen a Bácsalmási PVSE és az Euroscale Kecskemét I. lépett pályára. Fej-fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben, egy góllal a bácsalmásiak vezettek a szünetben. A második félidő elején gyorsan átvette a vezetést a kecskeméti csapat, azonban a 40. perctől kezdve tizenkét percen át gólképtelennek voltak, ezalatt pedig a PVSE négy találttal meglépett. A végén ugyan nagy hajrát nyitott a Kecskemét, egész pályás letámadással próbálkoztak, ám nem jártak sikerrel, 28-25-re a Bácsalmás nyerte a találkozót.

Vasárnap tehát 11.00 órától a női bronzmeccsen a Kiskőrös és a Kiskunmajsa játszik, 13.00 órától Kecel KC – Euroscale Kecskemét I. mérkőzés lesz a férfi harmadik helyért, 15.00 órától a női döntőben Kecskeméti NKSE – Kalocsai KC összecsapás lesz, 17.00 órától pedig a férfi döntőben a Bácsalmási PVSE és az Euroscale Kecskemét II. csap majd össze.

Játékvezetői tanfolyam

Eseménynaptár
február 2024
hKscpsv
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29    
« jan   márc »
facebook.com/bacshandball
mksz.hu
Archívum