bacshandball.hu

Köszi Kupa – 2020

Rangos utánpótlás kézilabdatornát rendezett szombaton a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség. A Köszi Kupán négy lány- és négy fiúcsapat mérkőzött egymással. A Horváth István Sportcsarnokban reggeltől kora esti pattogott a labda. Székelyudvarhelyről, Kiskőrösről és Kiskunmajsáról érkeztek ellenfelek a Csipke Városába. Az U15-ös korosztály számára kiírt rendezvény nemzetközi rangja mellett Székelyudvarhely kiemelkedő utánpótlás képzésébe is bepillanthattak a torna résztvevői és a szép számú szurkoló sereg.

A lányoknál a Székelyudvarhely, a Kiskőrös, a Kiskunmajsa és a Kiskunhalas mérkőzött egymással. Az udvarhelyiek kiemelkedtek a mezőnyből, de a Kiskőrösiek is felvették velük a versenyt. Nem véletlen, hogy ez a két csapat döntetlent játszott egymással. Jobb gólkülönbséggel az erdélyiek szerezték meg az első helyet. A halasiak sem lehetnek elégedetlenek. Az ezüstérmes Kiskőröstől egyetlen góllal kaptak ki, a Kiskunmajsát viszont magabiztosan verték. A Székelyudvarhelytől egy szoros meccsen két gólos vereséget szenvedtek, így a 3. helyen végzett a Kiskunhalas – Központi.

A fiúknál a Kiskunhalas két csapattal képviseltette a várost és jelen volt még a Székelyudvarhely és a Kiskunmajsa gárdái. Modok Benő csapata nem vallott szégyent. A Kiskunhalas – Felső ellen egy 13-12-es győzelemmel kezdett a Kiskunhalas – Központi, aztán a Kiskunmajsát is felülmúlták a központisok. Következhetett az udvarhelyiek elleni rangadó, amely a kupa sorsáról döntött. A szünetben 10-10 volt az állás, a második játékrész közepén már négy góllal vezettek az erdélyiek, ebből kettőt a végére is meg tudtak tartani. A Központi a második helyen végzett, a Felsőváros a negyedik helyet szerezte meg.

A Köszi Kupa gólkirálya Bíró Norbert Milán (Kiskunhalas-Központi) és Pintér Lilla (Kiskunhalas-Központi), a legtechnikásabb játékos Paniti Péter (Székelyudvarhely) és Nagy Alexandra (Kiskőrös) volt. A legjobb kapusnak Földi Bendegúzt (Kiskunhalas-Központi), Löszter Alexandrát (Kiskunhalas-Központi) választották.

Végeredmény Leány U15:

  1. Székelyudvarhely
  2. Kiskőrösi NKSZSE
  3. Kiskunhalas UKSC
  4. Kiskunmajsai KC

Végeredmény Fiú U15:

  1. Székelyudvarhely
  2. Kiskunhalas UKSC Központi
  3. Kiskunmajsai KC
  4. Kiskunhalas UKSC Felső

A tornán készült fotók galérája megtekinthető a halasmedia.hu oldalon.

Játékvezetői tanfolyam

Eseménynaptár
október 2020
hKscpsv
    1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
« Sze   nov »
facebook.com/bacshandball
mksz.hu
Magazin rendelés
Archívum