bacshandball.hu

Félszázat vágott a KTE ifi – hétvégi eredmények

Az NB-s bajnokságokban hétvégén szünet volt, de a megyei küzdelmek folytatódtak. Ötven gólt lőtt a KTE U22, kétszer is egy góllal nyert a KIKI Sport, megszerezte első pontjait az Euroscale Kecskemét a férfiaknál, a női rangadón otthon tartotta a pontokat a Mizse KC és továbbra is hibátlan a Nemesnádudvar.

A negyedik forduló nyitómeccsén a Kecskeméti TE U22 a Tiszakécskét fogadta. A kecskeméti fiatalok az első pillanatoktól kezdve nyilvánvalóvá tették, hogy ezen a találkozón csak ők nyerhetnek, alig tíz perc után már nyolc gólos volt az előnyük, a félidő derekánál pedig már kétszámjegyű volt a különbség a két csapat között. Fordulás után sem hagyott alább a hazaiak lendülete és a végére ötvenszer terhelték meg a vendégek hálóját. A járványügyi intézkedések miatt csak ezen a hétvégén tudott bekapcsolódni a bajnoki küzdelmekbe a KIKI Sport második számú csapata, és rögtön kétszer is pályára léptek. Szombaton hazai pályán fogadták a kalocsai Gézengúz UKC-t és egy végig kiélezett, szoros meccsen egy góllal nyertek. Vasárnap Soltvadkerten vendégszerepeltek, ahol sokáig a hazaiknak állt a zászló, de a második félidő elején a KIKI zsinórban hatot vágva átvette a vezetést. A vadkertiek ugyan még vissza tudtak jönni a meccsbe, a végjátékot azonban a vendégek bírták jobban és ismét egy góllal győztek. Egy félidőn át tudta tartani a lépést a Kecel otthonában a Tiszaalpár, a második játékrészben aztán megrázták magukat a hazaiak és magabiztosan nyertek. Első győzelmét aratta az Euroscale Kecskemét, ők otthon múlták felül meglehetősen simán a KHTK-t. A Bácsalmás állította meg a D-V SE Csávoly menetelését a déli rangadón. A meccs első játékrészében a vendég PVSE dominált, a fordulás után aztán az eddig hibátlanul szereplő csávolyiak még egy ötös rohammal egalizálni tudtak, ez azonban felőrölte erejüket és a végjáték ismét a bácsalmásiaké volt.

A női bajnokságban a a Kalocsai KC Kiskunhalason vendégeskedett. A kalocsaiak kezdték jobban a találkozót, de a félidő hajrájában magára talált a Halas, hatszor is beköszöntek viszontválasz nélkül, így a félidőben hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Fordulás után aztán előbb ledolgozta hátrányát a KKC, majd a vezetést is átvették, melyet a végéig már nem engedtek ki a kezükből. Villámrajtot vett a Mizse KC a Miklós KC elleni rangadón, hiszen öt perc után már 5-0-ra vezettek. A kunszentmiklósi edző, Ulicska Milán a félidő közepére már a második idejét is kénytelen volt kikérni, ami hatásosnak bizonyult, hiszen a vendégek a szünetre egy gólra zárkóztak. A térfélcserét követően ismét a mizsei hölgyek uralták a mérkőzést, ismét meg tudtak lépni öt góllal, és erre már nem tudott válaszolni a Miklós KC, így Lajosmizsén maradtak a pontok. A Kiskunmajsa – Kiskőrös találkozót a vendégek kezdték jobban, a hazaiak csak a félidő közepén érték utol őket, mi több, a vezetést is átvették. A második félidő derekán aztán leblokkoltak a majsai Vadmacskák, amit a kőrösiek egy 9-2-es rohammal büntettek, akik így a meccset is megnyerték. Ellentmondást nem tűrő, magabiztos játékkal nyert otthon a Nemesnádudvar a Soltvadkert ellen és 100 %-os teljesítménnyel vezetik a tabellát.

Eredmények:

Bács-Kiskun megyei férfi

Kecskeméti TE U22 – Balogh Tészta TVSE 50 – 22

KIKI SKFT 2 – Gézengúz UKC 26 – 25

Kecel KC – Tiszaalpári SE 34 – 23

STE-Bs Plastic – KIKI SKFT 2 21 – 22

Euroscale Kecskemét – P P Kiskunfélegyházi HTK 35 – 22

D-V SE Csávoly – Bácsalmási PVSE 25 – 29

Bács-Kiskun megyei női

Kiskunhalas UKSC – Kalocsai KC 22 – 26

Mizse KC – Miklós KC 26 – 22

Kiskunmajsai KC – Kiskőrösi NKSZSE 19 – 23

Nemesnádudvari NKSZE – STE-Bs Plastic 32 – 22

Játékvezetői tanfolyam

Eseménynaptár
február 2023
hKscpsv
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28      
« jan   márc »
facebook.com/bacshandball
mksz.hu
Magazin rendelés
Archívum