Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség

bacshandball.hu

UP hírek – 46. hét

Az idei bajnoki szezontól a megszokott és kedvelt felnőtt mérkőzések hétvégi beszámolója után a Bács-Kiskun megyei utánpótlás csapatok eredményeit is górcső alá vesszük hétről-hétre. A Bács megyei csapatok érdekeltségével 58 mérkőzés került megrendezésre a 46. héten.  A Mizse KC ifjúsági csapatának nem sikerült a pontszerzés a Csepel vendégeként, míg a harmadosztályú fiú bajnokságban a Kiskunmajsa és a Kiskunhalas is győzni tudott.

Tovább olvasom

UP hírek – 45. hét

Az idei bajnoki szezontól a megszokott és kedvelt felnőtt mérkőzések hétvégi beszámolója után a
Bács-Kiskun megyei utánpótlás csapatok eredményeit is górcső alá vesszük hétről-hétre. Első győzelmét szerezte a Kecskeméti NKSE serdülő másod osztályú csapata, hazai pályán aratott magabiztos győzelmet a KTE férfi utánpótlás csapatai. Mindhárom ifjúsági harmadosztályú megyei csapatunk kiütötte aktuális ellenfelét, míg a leány serdülő harmad osztályban szoros mérkőzésen sikerült a Kecskeméti Sportiskolának legyőznie a Kiskunhalas UKSC-t, addig ugyanebben az osztályban gólszegény mérkőzésen idegenből hozta el a pontokat a Bácsalmási PVSE. A Kiskunhalas UKSC U15-ös fiú csapata két győzelmet szerzett, ezzel veretlenül nyerte meg őszi csoportjukat! Címszavakban ez történt azon a 79 mérkőzés utánpótlás mérkőzésen, amelyen Bács-Kiskun megyei csapatok léptek pályára a 45. héten, az alábbiakban ezek eredményei találhatóak.

Tovább olvasom

Megyei bajnokságok halasztása

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség Elnöke a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel a megyei I. és II. osztályú férfi és női bajnokságok halasztását rendeli el 2020. november 12-től visszavonásig.

Csütörtök este halasztást jelentett be a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség a megyei első és másodosztályú férfi és női bajnokságok tekintetében. Járdi Ádám, a megyei szövetség elnöke nyilatkozott az – egyébként az előttünk álló heteket tekintve nem kötelező érvényű – határozat okairól.

Tovább olvasom

UP hírek – 44. hét

Az idei bajnoki szezontól a megszokott és kedvelt felnőtt mérkőzések hétvégi beszámolója után a Bács-Kiskun megyei utánpótlás csapatok eredményeit is górcső alá vesszük hétről-hétre. A halottak napi hétvégén kevés mérkőzésre került sor, melyek esetében a serdülő és ifjúsági csapatok mérkőzésein csak egy megyei győzelem született. Nem tudta megállítani a kalocsai ifjúsági csapat a Csurgói KK veretlen második számú csapatát, vereséget szenvedett a Kecskeméti NKSE serdülő csapata a Csepel ellen, a Kiskunhalas UKSC leány csapata hat gólos győzelmet aratott a Tápiószentmárton ellen. A Harta Kézilabda Club a XVI. Üstökös Kupán vett részt, ahol három győzelemmel és egy vereséggel mutatkoztak be az LU11-es mezőnyben. A 7 lejátszott mérkőzés eredményei az alábbiakban találhatóak.

Tovább olvasom

UP hírek – 43. hét

Az idei bajnoki szezontól a megszokott és kedvelt felnőtt mérkőzések hétvégi beszámolója után a Bács-Kiskun megyei utánpótlás csapatok eredményeit is górcső alá vesszük hétről-hétre. Nagyarányú bácsbokodi leány serdülő siker, első győzelmét aratta KHTK a fiú serdülő bajnokságban, 63 kiskőrösi gól az 5 mezőnyjátékossal érkező Törökszentmiklós elleni ifjúsági találkozón, soltvadkerti és halasi győzelmek az ifi 3. osztályú bajnokság megye ellenfelekkel szemben, első vereségét szenvedte el a KIKI Sport a Mezőkövesd ellen az ifjúsági másod osztályban és gólgazdag győzelemmel folytatta a KTE-Pisorka szörp címszavakban ezt történt az elmúlt héten megyénk utánpótlás csapatainak háza táján. Összesen  25 mérkőzés zajlott le a 43. héten, az alábbiakban ezek eredményei találhatóak. Tovább olvasom

Játékvezetői tanfolyam

Eseménynaptár

november 2020
hKscpsv
       1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30       
« okt   dec »

facebook.com/bacshandball

mksz.hu

Magazin rendelés

Archívum