Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség

bacshandball.hu

Rangadó Baján – hétvégi műsor

Múlt héten az éllovasokkal játszottak a megyei férfi NB I/B-s csapataink, most a sereghajtókkal meccselnek. A Szegedet fogadja a Kecskeméti NKSE, megyei rangadót rendeznek a férfi NB II dél-nyugati csoportjában, Majsa – Halas szomszédvári derbi a megyei női bajnokságban – többek között ez vár ránk a hétvégén.

Tovább olvasom

Idegenben nyert a KTE és a Mizse KC – hétvégi eredmények

A Mizse KC a listavezetőt, a Kecskeméti TE a másodikat verte idegenben, Orosházán hagyta pontokat a Kecskeméti NKSE az NB I/B-ben, megszerezték első győzelmüket a bácsalmási hölgyek, sima hazai siker a megyei derbin az NB II-ben, a megyei férfi és női bajnokság rangadóján sem bírtak egymással a felek – címszavakban a hétvége eseményei.

Tovább olvasom

Megyei derbi az NB II-ben – hétvégi műsor

A Mizse KC listavezetőhöz, a KTE a másodikhoz utazik a férfi NB I/B-ben, a nőknél a KNKSE ismét Orosházán meccsel, Baja – Kiskőrös derbi az NB II-ben, kézilabda-maraton Kelebián és Kiskunhalason – többek között ez vár ránk a hétvégén.

Tovább olvasom

Eszközfejlesztés Csávolyon

A Magyar Kézilabda Szövetség eszközfejlesztési pályázatán sikerrel szerepelt a Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség, amely a mintegy félmillió forint értékű sporteszközt a Bajai Szentistváni Általános Iskola Csávolyi Tagintézménye részére ajánlotta fel.

Tovább olvasom

Háromból három az NB I/B-ben – hétvégi eredmények

Az egyik szemünk nevet, a másik sír, mert míg az NB I/B-ben mindhárom megyebeli csapatunk győztesen hagyta el a játékteret a hétvégi bajnoki után, addig az NB II-ben csak a KIKI Sport tudott pontot szerezni. A megyei férfi bajnokságban továbbra is hibátlan a  Kiskunhalas, míg a nőknél a Miklós KC vezeti a tabellát 100 %-os eredeménnyel.

Tovább olvasom

Eseménynaptár

október 2019
hKscpsv
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31    
« Sze   nov »

facebook.com/bacshandball

mksz.hu

Játékvezetői tanfolyam

Archívum