Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség

bacshandball.hu

Elhunyt Paczolay Gyuláné

79 éves korában elhunyt Paczolay Gyuláné, mindenki Maricája, a kiskunhalasi női kézilabdázás kultikus alakja.

Játékosként, testnevelőként és emberként megkerülhetetlen, aktív szereplője volt a város sportéletének. Bár nem kiskunhalasi születésű volt, neve mégis összeforrt a kézilabdával, kapusképzéssel. Számos válogatott játékos kezei közül indulva húzhatta magára a címeres mezt, melyről mindig büszkeséggel úgy beszélt, mintha a világ legtermészetesebb dolgát tette volna. Ez volt az ő küldetése, mellyel betegsége idején sem hagyott fel. Emlékét örökké megőrizzük!

Tovább olvasom

Kiskunmajsán zárul a strandkézilabda szezon

A 2019-es évben csatlakozott be Kiskunmajsa a megyei strandkézilabdás helyínek közé. A Jonatermál strandon kialakított pályákon az idei évben azonban már nem csak felnőtt, hanem utánpótlás csapatok is össze mérhetik erejüket. Az augusztus 14-15-én megrendezésre kerülő esemény az idei strandkézilabda szezon utolsó állomása lesz, így a sportág szerelmesei számára kihagyhatatlan ez az esemény, hiszen nagy valószínűséggel jövő nyárig várni kell az újbóli találkozásig.

Tovább olvasom

Sorsoltak a női és férfi Liga Kupában

A Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a 2020-2021-es Női és Férfi Liga Kupa csoportbeosztását.

A nőknél a csoportok győztesei (7 csapat) és a 4 csapatos csoport 2. helyezettje jut a negyeddöntőkbe, míg a férfiaknál a nyolc csoport győztesei.
A Liga Kupa mérkőzésein csak magyar állampolgárságú játékosok nevezhetők. Bács-Kiskun megyei csapatok közül a nőknél GBB ZRT Kecskeméti NKSE, míg férfi vonalon egy csoportban küzd a Kecskeméti TE és a Mizse KC küzd a továbbjutásért. Tovább olvasom

MKSZ-ajánlás edzőmérkőzések és felkészülési tornák rendezésére

 

A Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus-helyzet, valamint a Kormány a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 341/2020. (VII. 12.) rendelete nyomán ajánlást adott ki a sportszervezetek számára a 2020/2021-es bajnoki idényt megelőző felkészülési időszak edzéseivel és mérkőzés-rendezésivel kapcsolatban. 

Tovább olvasom

Megváltozott az edzőtovábbképzések rendje

Az MKSZ Igazgatótanácsa, a NEK igazgatójának javaslatára, módosította az Edzői Működési engedélyek kiváltására és meghosszabbítására tett 2020. 06. 24-i határozatát.

A mai napon az MKSZ vezetése megvizsgálta a COVID-19 vírus újbóli fellángolásának várható hatásait az MKSZ által szervezendő eseményekre. A döntések meghozatalában továbbra is az az alapelv érvényesült, hogy egyetlen sportbarátunkat vagy annak hozzátartozóját sem kívánjuk kitenni a fertőzés kockázatának.
Ezért az MKSZ Igazgatótanácsa, a NEK igazgatójának javaslatára, az Edzői Működési engedélyek kiváltására és meghosszabbítására tett 2020. 06. 24-i határozatát a következőképpen módosította.

Tovább olvasom

Eseménynaptár

augusztus 2020
hKscpsv
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31       
« Júl   Sze »

facebook.com/bacshandball

mksz.hu

Magazin rendelés

Archívum