Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség

bacshandball.hu

Játékvezetői továbbképzés és vizsga

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága idén is megszervezte a megyében közreműködő játékvezetők és versenybírók minősítő vizsgáját és továbbképzését. Az idén először két napos rendezvényen először a játékvezetők fizikai felmérésére került sor, majd szabályismereti vizsga következett. A továbbképzésen Soltész Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Albizottságának oktatási szakreferense, Herczeg Péter, a JAB általános alelnöke és Klúcsó Jenő, a JAB elemző, értékelő szakreferense tartott hasznos és tartalmas előadást.

Tovább olvasom

A négyes döntő képei

A 2019. május 25-26-án Kecelen megrendezett megyei bajnoki négyes döntő képei már elérhetőek oldalunkon. A fotókat Réti Attila készítette.

Tovább olvasom

Kecskemétre kerültek az aranyérmek

Lezárult a megyei bajnokság a keceli négyes döntővel. A vasárnapi helyosztókon a nőknél a Kiskunmajsai KC, a férfiaknál pedig a Kecel KC szerezte meg a bronzérmet. A női döntőben a Kecskeméti NKSE II. színvonalas mérkőzésen múlta felül a Kalocsai KC-t, a férfiak aranymeccsén pedig az Euroscale Kecskemét II. győzött a Bácsalmási PVSE ellen.

Tovább olvasom

Túl az első napon a megyei négyes döntőn

Az elődöntőkkel zajlott a megyei bajnokságok négyes döntője Kecelen. A vasárnapi döntőben a nőknél a Kecskeméti NKSE és a Kalocsai KC csap majd össze az aranyéremért, míg a férfiaknál az Euroscale Kecskemét II. és a Bácsalmási PVSE játszik majd.

Tovább olvasom

Eseménynaptár

június 2019
hKscpsv
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
« máj   Júl »

facebook.com/bacshandball

mksz.hu

Kapustábor 2019

Archívum