Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség

bacshandball.hu

Megyei rangadó az NB I/B-ben – hétvégi műsor

Vasárnap megyei “El Clásico” az NB I/B-ben, Szentendrére utaznak a kecskeméti hölgyek, rangadót játszik a KHTK az NB II déli csoportjában, első tavaszi győzelméért lép pályára a Kiskunmajsa, egy előrehozott mérkőzés a megyei férfi bajnokságban – ez vár ránk a hétvégén.

Tovább olvasom

Péntekig lehet pályázni a megyei döntő rendezésére

A Bács-Kiskun Megyei Kézilabda Szövetség Versenybizottsága pályázatot hirdet a 2018-2019. évi megyei férfi és női felnőtt kézilabda bajnokság négyes döntőjének rendezésére. A négyes döntő rendezésére pályázhat bármelyik Bács-Kiskun megyében működő sportegyesület.

Tovább olvasom

Továbbra is nyílt a megyei női bajnokság – hétvégi eredmények

Egy gőzelem, egy döntetlen és egy vereség az NB I/B-ben, hozta a kötelezőt a Kalocsa a megyei rangadón, szoros meccsen tartotta otthon a pontokat a Kiskőrös, továbbra is veretlen tavasszal a Baja az NB II-ben, papírforma eredmények a megyei férfi bajnokságban, látótávolságon belül a Miklós KC a nőknél – címszavakban a hétvége kézilabdás eseményei.

Tovább olvasom

Tizenöt meccs a megyében – hétvégi műsor

Tizenöt felnőtt kézilabda mérkőzést rendeznek a hétvégén Bács-Kiskun megyében. Várhatóan nagy csatákat hoznak majd az NB I / B-s találkozók, újra megyei derbi lesz az NB II-ben, Tiszakécskére utazik a listavezető a megyei férfi bajnokságban, a második és a negyedik csap össze a nőknél – íme a részletes program.

Tovább olvasom

Eseménynaptár

március 2019
hkscpsv
     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
« feb   ápr »

facebook.com/bacshandball

keziszovetseg.hu

Archívum